Gazete İlanı
Gazete İlanı
Gazete İlanı
Hakkımızda
Tanıtım, pazarlama, medya satın alma, tasarım ve grafik çalışmalarıyla Medya sektöründe 1995 yılından bu yana Işık Tuğra Reklam Ajansı adında hizmetlerine devam eden şirketimiz, “müşteri memnuniyeti” merkezli çalışmalarımızla, Işık Reklam Matbaa Pazarlama Ltd. Şti. olarak, hızla kaliteyi yükselterek yoluna devam etmektedir.

Sonuç odaklı pazarlama yaklaşımlarını; müşterilerimizin değerine değer katacak doğru teknik ve teknolojiler ile, etkin ve verimli çözümler sunarak sürekli kendimizi geliştiriyoruz.

Şirketimizin bayrağını devraldıktan bu yana; üretim ve hizmet sektöründe, özel veya tüzel pek çok kuruluşa; her konuda Reklam / Tanıtım propagandalarında, Gazete & Radyo Reklamları, Baskılı Meteryallarin tasarımı ve basımı konusunda, kısacası A’dan Z’ye Matbaa İşleri, Fotoğraf çekimi, (bütün ürünler ve kurumsal) İnternet Hizmetleri, Promosyon ürünleri, Tabela & Branda, Bez Afiş, Folyo & Etiket kesimi gibi ana başlıklarda hizmet vermekteyiz.

Hizmetlerimiz

- Ajansımız; grafik çalışmalarını kendi teknik imkanlarıyla, kendi bünyesinde yapmakta ve müşterilerine en hızlı şekilde ulaştırmaktadır.

- Seri yada ticari reklamlarınızı, tercih edeceğiniz gazetelerde istediğiniz şehirlerde yayınlıyoruz. (kimlik kayıp ilanı, eleman ilanı, emlak- oto, vefat, taziye, anma, teşekkür ilanları vb.)

- Dernek, Oda, Şirket vb. kuruluşların; genel kurul, bilanço ilanları, isim tashihi, tüzük, tüzük değişikliği, kongre ilanları, çed raporları, çevre etkisi değerlendirme ilanlarını ulusal yada yerel gazetelerde ekonomik fiyata yayınlıyoruz, isteyen müşterilerimizn adresine gazeteleri teslim ediyoruz.

- Gazeteye vereceğiniz; vefat, taziye, ölüm, başsağlığı, anma, teşekkür gibi sosyal içerikli çerçeveli ilanlarınızın, dizgi ve tasarımı size en kısa zamana ulaştırılır.

- Telefonla, faksla, e-posta ile ve web sayfamızdan ilanlarınızı rahatlıkla verebilir, bize en hızlı yoldan ulaşabilirsiniz.

- İlan ücretlerini kredi kartınızla ödeyebilirsiniz. İsterseniz internetten banka hesabımıza yatırabilirsiniz. Ajansımızın merkezine yakınsanız, şahsen gelebilir veya kuryelerimiz aracılığıyla adresinizden ödeme yapabilirsiniz.

- Kredi kartı ile ödeme yaptığınız ilanların ekstreleri ve faturaları adresinize gönderilecektir.