Gazete İlanı
Gazete İlanı
Gazete İlanı
Sık Sorulan Sorular
Hangi gazetelere ilan verebiliyoruz?
Bütün Gazetelerin Türkiye çapında yetkili ajansıyız. Işık Tuğra Reklam Ajansı aracılğı ile ulusal ve yerel bütün gazetelere her türlü Gazete ilanı verebilirsiniz.

Gazeteye verdiğim ilanım Türkiye’nin neresinde yayınlanır?
Gazete İlanlarınız; isteğiniz üzere tüm Türkiye genelinde ya da yalnızca istediğiniz illerde (Ankara ve İstanbul gibi) ve diğer bölgelerde yayınlanabilir.

Gazete İlanını vermek için saat kaça kadar aramamız gerekir? Ne zaman yayınlanmaya başlar?
Ankara Baskısı ilanlarınızı saat 17:00′a kadar, İstanbul Baskısı ilanlarınızı saat 18:00′a kadar, Türkiye geneli ve diğer bölgesel seri ilanlarınızı ise saat 13:00′a kadar verebilirsiniz. (bazı gazetelerde yayın saatleri değişkenlik gösterebilir.)

Gazetede ilanlar neye göre sıralanır ve yayınlanır?
Gazeteye verdiğiniz Seri ilanlarınızın gazetede alfabetik olarak alt alta A’dan Z’ye sıralanmaktadır. Sayfanın dizilimi bilgisayar ortamında yapıldığından sayfa dizgisine müdahale edilemez.

Gazeteye vereceğim ilan reklam için tasarım bedeli öder miyim?
Gazetelerin seri ilan sayfaları, ekonomi sayfaları, Ankara Eki, İstanbul Eki, Kelebek Eki, İnsan Kaynakları Eki, Günaydın Eki ve Diğer gazetelerin Bölgesel ve Türkiye geneli yayınlatacağınız ticari amaçlı gazete sayfalarında yayınlanacak ilanınız; profesyonel grafik ekibimiz tarafından ücretsiz olarak tasarımı yapılmaktadır.

Gazeteye verdiğim ilanım internette de yayınlanır mı?
Hürriyet ve Posta Gazeteleri’nin internet desteği olup, sabah gazetesinin sadece İstanbul baskısının internet yayını bulunmaktadır.

İlan bedelini ödemek için verdiğim kredi kartı sisteminizde kayıt altına alınıyor mu?
Kredi kartı bilgileriniz sistemimizde hiçbir şekilde saklanmamaktadır. İşlem gördükten sonra, ilgili kredi kartı bilgileri imha edilmektedir.

Gazeteye Zayi ilanı vermek bir zorunluluk mudur?
Gazeteye zayi ilanı verilmesi ile ilgili herhangi bir zorunluluk yoktur. Ancak Zayi ilanı vermeniz kaybolan evrağınız ile ilgili ileri zamanlarda yaşayacağınız olası problemlerde güvenliğiniz açısından lehinize olacaktır.